Aansluiten bij KNVLH

Om als speler aan te sluiten bij onze club zijn twee acties noodzakelijk:

 1. Eenmalige administratieve aansluiting bij de KBVB / Voetbal Vlaanderen en toewijzing aan onze club. Dit kan gebeuren tijdens een infomoment of training in de kantine.
  • Eenmaal aangesloten en toegewezen hoeft dit niet jaarlijks te worden herhaald; deze actie is enkel bij eerste inschrijving nodig.
  • Voor spelers vanaf 12 jaar moet de identiteitskaart altijd elektronisch uitgelezen te worden. Voor jongere spelers maakt een kids-id de aansluiting iets makkelijker, maar dergelijke kaart is niet noodzakelijk.
  • Met behulp van een SMS kan dit volledig elektronisch worden afgehandeld. Een aansluiting op papier is echter ook nog altijd mogelijk.
 2. Betaling van het jaarlijks lidgeld.
  • Het lidgeld voor het seizoen 2019-2020 kan betaald worden via overschrijving op ons rekeningnummer IBAN BE 12 0013 0588 1492 BIC GEBABEBB op naam van ‘KNVLH Keerbergen vzw’ met als vermelding ‘Lidgeld 19-20 + naam van speler’, of cash aan een bestuurslid.

Jeugdspelers (geboortejaar 2003 of recenter)

Het lidgeld voor een jeugdspeler bedraagt voor seizoen 2019-2020

 • 125 euro voor de leeftijdscategorieën U5 en U6 (spelers geboren in 2015 of 2014).
 • 140 euro voor de leeftijdscategorieën U7 tem U17. Voor actieve leden die hun lidgeld pas na 30 september 2019 betalen wordt 155 euro gerekend.

Naast inschrijving bij de voetbalfederatie en onze club, krijgt men als jeugdspeler tevens een kledingpakket, waarbij men keuze heeft uit twee pakketten – we gaan voor volgend seizoen over op een nieuwe collectie:

 • Pakket 1 bevat een trainingsbroek, een trainingsvest (Jako Competition 2.0), een sporttas en een paar kousen.
 • Pakket 2 bevat een sweaters, een short, een bal en een paar kousen.

Het kledingpakket kan besteld worden na betaling van het lidgeld; er liggen ook formulieren klaar in de kantine (kan ook hier gedownload worden) maar je kan de bestelling ook per email doorgeven. Daarnaast kan vrijblijvend bijkomende clubkleding (regenjas, sweater, t-shirt, …) besteld worden via onze webshop.

Er is mogelijkheid om een naam te laten drukken op de trainingsvest. Hiervoor wordt 5 euro voor een kleine druk op de voorzijde, of 6 euro voor een grote druk op de achterzijde. Bestel eerst je pakket en pas de training alvorens je de naam laat drukken! Eenmaal bedruk is omruilen niet meer mogelijk!

Senioren

Het lidgeld voor een senior speler bedraagt 195 euro voor het seizoen 2019-2020; betaal je het lidgeld voor 30 augustus 2019 dan belonen we je hier graag voor door het lidgeld te verlagen naar 160 euro.

In dit lidgeld is tevens een jas, polo en kousen inbegrepen, dewelke kan besteld worden na betaling van het lidgeld. Spelers kunnen tevens bijkomende clubkleding bestellen via onze webshop.

Inschrijvingsformulier

Vul dit formulier is als je nog niet eerder was aangesloten bij onze club:

Ja, ik wil me aansluiten bij KNVLH Keerbergen !!
Voornaam
Familienaam
Email
Als SpelerTrainerVrijwilligerSympathisant
Geboortedatum (voor spelers)
Geboorteplaats (voor spelers)
Geslacht (voor spelers) MV
Nationaliteit (voor spelers)
Straat + Nr
Postcode + Gemeente
Volledige naam wettelijke vertegenwoordiger (bij jeugdspelers)
GSM nummer