Aansluiten bij KNVLH

Om als speler aan te sluiten bij onze club zijn twee acties noodzakelijk:

 1. Eenmalige administratieve aansluiting bij de KBVB / Voetbal Vlaanderen en toewijzing aan onze club. Dit kan gebeuren tijdens een infomoment of training in de kantine.
  • Eenmaal aangesloten en toegewezen hoeft dit niet jaarlijks te worden herhaald; deze actie is enkel bij eerste inschrijving nodig.
  • Voor spelers vanaf 12 jaar moet de identiteitskaart altijd elektronisch uitgelezen te worden. Voor jongere spelers maakt een kids-id de aansluiting iets makkelijker, maar dergelijke kaart is niet noodzakelijk.
  • Met behulp van een SMS kan dit volledig elektronisch worden afgehandeld. Een aansluiting op papier is echter ook nog altijd mogelijk.
 2. Betaling van het jaarlijks lidgeld.
  • Het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 kan betaald worden via overschrijving op ons rekeningnummer IBAN BE 12 0013 0588 1492 BIC GEBABEBB op naam van ‘KNVLH Keerbergen vzw’ met als vermelding ‘Lidgeld 20-21 + naam van speler’, of cash aan een bestuurslid.

Jeugdspelers (geboortejaar 2004 of recenter)

Het lidgeld voor een jeugdspeler bedraagt voor seizoen 2020-2021

 • 125 euro voor de leeftijdscategorieën U5 en U6 (spelers geboren in 2016 of 2015).
 • 155 euro voor de leeftijdscategorieën U7 tem U17.

Naast inschrijving bij de voetbalfederatie en onze club, krijgt men als jeugdspeler tevens een waardebon om kleding te bestellen om onze webshop. Deze waardebon wordt toegestuurd na ontvangst van het lidgeld. Daarnaast kan vrijblijvend bijkomende clubkleding (regenjas, sweater, t-shirt, …) besteld worden via onze webshop.

Er is mogelijkheid om een naam te laten drukken op de trainingsvest. Hiervoor wordt 5 euro voor een kleine druk op de voorzijde, of 6 euro voor een grote druk op de achterzijde. Bestel eerst je pakket en pas de training alvorens je de naam laat drukken! Eenmaal bedrukt is omruilen niet meer mogelijk!

Senioren (geboortejaar 2003 of vroeger)

Het lidgeld voor een senior speler bedraagt 195 euro voor het seizoen 2020-2021.

Inschrijvingsformulier

Vul dit formulier is als je nog niet eerder was aangesloten bij onze club:

  Ja, ik wil me aansluiten bij KNVLH Keerbergen !!
  Voornaam
  Familienaam
  Email
  Als SpelerTrainerVrijwilligerSympathisant
  Geboortedatum (voor spelers)
  Geboorteplaats (voor spelers)
  Geslacht (voor spelers) MV
  Nationaliteit (voor spelers)
  Straat + Nr
  Postcode + Gemeente
  Volledige naam wettelijke vertegenwoordiger (bij jeugdspelers)
  GSM nummer